De 3 sterren camping

Een grote droom komt uit voor Renze Klamer

NPO 3 - woensdag 12 januari om 20:25

© AVROTROS
Terwijl zangeres Shirma Rouse in deze aflevering van De 3 Sterren Camping gaat koken met chef-kok London Loy, komt een jongensdroom uit voor Renze Klamer. Hij krijgt goochelles van Steven Kazàn. Voor derde campinggast OnneDi is een moordspel op touw gezet.

De 3 sterren camping laat de grote jongensdroom van Renze Klamer uitkomen. De presentator hoefde niet zo nodig op tv, hij wilde het liefst goochelaar worden. Nick, Simon en Kees zijn de beroerdste niet en hebben Steven Kazàn uitgenodigd voor een stoomcursus.

Shirma Rouse

Andere campinggasten Shirma Rouse en YouTuber OnneDi hebben iets anders leuks in het vooruitzicht. Speciaal voor OnneDi doet de groep een moordspel, daarna gaat Rouse de keuken in met chef-kok London Loy. De zangeres is ook een ster in de keuken. Op haar achtste keek ze al toe hoe haar moeder en oma’s kookten, en vorig jaar bracht ze haar eigen kookboek uit met haar favoriete Antilliaanse gerechten. Loy is juist meer van de Surinaamse keuken. Wordt hun maaltijd een mix van beide werelden?

Meer over