De alleskunner

Wie wint de finale van De Alleskunner 2022?

SBS 6 - vrijdag 4 maart om 20:30

© Talpa
Geblinddoekt hordelopen en het aantal putjes in golfballen raden; de finalisten van De Alleskunner 2022 hebben uiteenlopende uitdagingen tot een goed einde gebracht. Nu is het tijd om uit te maken wie echt álles kan en zich de winnaar mag noemen.

Honderd kandidaten stonden begin januari vol vertrouwen aan de start van dit spelprogramma vol uitdagende opdrachten. De afgelopen weken moesten ze in De Alleskunner uiteenlopende spellen tot een goed einde brengen. Van geblinddoekt hordelopen tot dierengeluiden raden, en van het aantal putjes in golfballen inschatten tot een ei balanceren op een omgekeerde koekenpan.

De Alleskunner

Tien deelnemers overleefden alle opdrachten. Zij staan in de finale en gaan nog één keer de strijd met elkaar aan. De winnaar mag zich De alleskunner van 2022 noemen, maar er staat meer op het spel dan die mooie titel: de hoofdprijs is een jaar lang gratis leven, oftewel 50.000 euro. Die ging vorig seizoen naar de 22-jarige Melchior.

De Alleskunner VIPS

Wie geen genoeg kan krijgen van De Alleskunner heeft geluk. Volgende week vrijdag is het namelijk de beurt aan 55 gloednieuwe BN'ers om zich te bewijzen in de VIP-editie van het programma. Vorig jaar ging Maxim Froger, de zoon van René en Natasja, met die eer ervandoor. Hoe die spannende finale eraan toeging, zie je hieronder.

Lees ook: Deze BN'ers doen mee aan De Alleskunner VIPS 2022 

Meer over