De alleskunner vips

Wie valt er deze week af in De Alleskunner VIPS?

SBS 6 - vrijdag 18 maart om 20:30

© Talpa
De 49 overgebleven spelers van De Alleskunner VIPS weten niet beter dan dat ze puur voor zichzelf spelen. De programmamakers spelen daar handig op in door ze juist in groepsverband te laten strijden. Niet iedereen blijkt even goed in teamwork.

Het tweede seizoen van De Alleskunner VIPS ging van start met 55 deelnemers, maar de groep bleef niet lang compleet. Zes spelers moesten al het veld ruimen, waardoor vanavond 49 prominenten zich wagen aan een nieuwe reeks pittige spelrondes.

De Alleskunner VIPS

De concurrentie is nog altijd moordend en daar haken de makers handig op in. De spelers zijn inmiddels gewend om alleen aan zichzelf te denken tijdens de competitie: wie als laatste eindigt, vliegt er immers direct uit.

Nu moeten ze voor de verandering groepen vormen en samenwerken om in de race te blijven. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er ook oude, vertrouwde solospellen: proberen een kroon te bemachtigen door zoveel mogelijk elastieken aan elkaar te knopen en de leeftijd van modellen raden.

Meer over