De alleskunner vips

Pinda's afwegen en batterijen vervangen in derde aflevering De Alleskunner VIPS

SBS 6 - zaterdag 16 september om 20:29

© NLZiet.nl
In deze derde aflevering van De Alleskunner VIPS gaan de overgebleven 52 BN'ers weer de strijd aan om een plekje in de volgende ronde. Het lijkt misschien simpel, maar schijn bedriegt. De opdrachten vragen om specifieke vaardigheden en een snelle reactie.

Deze week moeten de BN'ers bijvoorbeeld in recordtijd zaklampbatterijen vervangen, spelkaarten blindelings in de juiste volgorde leggen en zelfs op de tast tweehonderd gram pinda's nauwkeurig afwegen. Wie hierin het traagst of slordigste presteert, kan zijn koffers pakken.

Lees ook: Dit zijn de afvallers van De Alleskunner VIPS 2023 

De Alleskunner VIPS

Voor de kijkers lijken deze uitdagingen misschien eenvoudig, maar in werkelijkheid staat er enorm veel druk op onze artiesten, presentatoren en acteurs. Soms gaat er zelfs iets hilarisch mis.

Daarnaast is het ook een kwestie van geluk hebben met de opdrachten. Zo moest zangeres Sarita Lorena vorige week de show verlaten omdat ze geen onderscheid kon maken tussen een cover en een origineel Nederlandstalig nummer. Dat is begrijpelijk, gezien het feit dat ze pas later naar Nederland is gekomen en Nederlands heeft geleerd via de muziek van K3. Helaas ontbrak er een nummer van die meidengroep in de playlist.

Wanneer is De Alleskunner VIPS op tv te zien?

De Alleskunner VIPS is sinds 2 september 2023 iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Terugkijken kan via KIJK.nl en NLZiet.

Meer over