De alleskunner vips

Wie wordt de winnaar van De Alleskunner VIPS?

SBS 6 - vrijdag 29 april om 20:30

© Wessel de Groot
Met nog zeven sterren in de race is het tijd voor de laatste krachtmeting in De Alleskunner VIPS. Na zes spellen, waaronder het bouwen van een champagnetoren en ontsnappen uit een escaperoom, blijkt wie Maxim Froger opvolgt als ultieme winnaar.

Met nog zeven sterren in de race, waaronder model Nicky Opheij, presentator Sander Janson, presentatrice Jessica Mendels, René dochter Natascha Froger, acteur en zanger Joël de Tombe, YouTuber Thomas Brok (Korthom) en TikTokker Antonie Lokhorst is het tijd voor de ontknoping van het tweede seizoen De Alleskunner Vips. Na acht afleveringen en 48 zeer gevarieerde spelrondes zijn de deelnemers nog zes rondes verwijderd van de overwinning.

Maxim Froger

Vorig jaar ging Maxim Froger met de titel en bokaal aan de haal door Sem van Dijk te verslaan met een potje Jenga. Ditmaal pakken de makers de allerlaatste krachtmetingen wat groter aan.

Winnaar

De spelers moeten onder meer een toren van champagneflessen bouwen en doen ze mee aan een kennisquiz waarbij ze de goede antwoorden moeten raken met een paintball gun. Het duo dat al deze spellen overleeft wacht de ultieme krachtmeting in een ingewikkelde escaperoom. Wie als eerste de uitweg weet te vinden, mag als winnaar naar buiten.

Meer over