De alleskunner vips

De muzikale kwartfinale van De Alleskunner VIPS

SBS 6 - vrijdag 15 april om 20:30

© Wessel de Groot
Gerard Ekdom speelt in de kwartfinale van De Alleskunner VIPS een muzikale quiz met de overgebleven sterren. Daarnaast proberen de vips een zo hoog mogelijke toren van wc-rollen te bouwen en gaan ze vissen zonder hengel, maar met een duikbril.

Corona speelt de makers van De Alleskunner VIPS parten. De opnames van het spelprogramma kwamen noodgedwongen stil te liggen na positieve tests. Dit uitstel had gevolgen voor het deelnemersveld. Door hun volle agenda’s moesten acteur Thomas Cammaert en volkszanger René le Blanc halverwege de wedstrijd opgeven. Dat was wel een mazzeltje voor hun vervangers, realityster Koen Kardashian en oud-model Monique Sluyter. Zij begonnen helemaal fris aan de afvalrace met een stuk minder concurrentie.

Gerard Ekdom

Ook in de kwartfinale valt er na elke spelronde iemand af. Ditmaal proberen de overgebleven sterren een zo hoog mogelijke toren van wc-rollen te bouwen en moeten ze vissen met behulp van alleen een duikbril. Ook speelt Gerard Ekdom een speciale muziekquiz met de VIPS.

Julia Sinning in De Alleskunner VIPS

Het kan snel gaan. Vorige week vielen er ook weer diverse kandidaten af, waaronder Miss Nederland (en voormalig De Bachelor-kandidaat) Julia Sinning. Hoe dat eraan toeging, zie je in de aflevering hieronder.

Meer over