De alleskunner vips

Welke BN'er is het sterkste in De alleskunner VIPS?

SBS 6 - vrijdag 20 augustus om 21:55

© Talpa
Dertig bekende Nederlanders, waaronder Jody Bernal, Charly Luske en René Le Blanc, strijden tegen elkaar in deze VIP-editie van De alleskunner. Na veertig spelletjes blijkt wie van deze sterren het veelzijdigst is en met de hoofdprijs aan de haal gaat.

Na twee seizoenen met onbekende Nederlanders geven de makers van De alleskunner de komende vier weken BN'ers de kans zichzelf te bewijzen. Dertig beroemdheden gaan de strijd met elkaar aan om te bepalen wie van hen het meest veelzijdig is. De spelregels zijn eenvoudig: er staan veertig verschillende spelletjes op het programma en degene die het slechtst presteert, moet het programma direct verlaten. Het is dus zaak om alles een beetje te kunnen.

Charly Luske strijdt verder

Of sterren als Nance Coolen, René Le Blanc, Charly Luske en Jody Bernal zulke multitalenten zijn moet blijken. Aan Shownieuws verklapte Luske al dat hij weinig gracieus is en zich bijzonder slecht kan concentreren. Bernal is trouwe kijker van het programma en wist thuis op de bank zeker dat hij het beter kon.

Meer over