De alleskunner vips

Wie volgt Maxim Froger op in De Alleskunner Vips?

SBS 6 - vrijdag 11 maart om 20:30

© Talpa
Maar liefst 55 bekende Nederlanders gaan de strijd met elkaar aan in het tweede seizoen van De Alleskunner VIPS. Na 54 spelletjes wordt duidelijk wie met de bokaal naar huis gaat.

Frank Lammers zit weer achter zijn omroepmicrofoon bij de start van het tweede seizoen De Alleskunner Vips.

Maxim Froger

Afgelopen zomer ging de titel van Alleskunner nog naar Maxim Froger. De oudste zoon van René en Natasja Froger wist in het eerste seizoen maar liefst 34 andere BN'ers achter zich te laten. Even was het spannend: in de zinderende finale nam hij het direct op tegen Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, in een potje Jenga. Uiteindelijk ging de Frogers-telg er met de winst vandoor, zo is hieronder te zien.

De Alleskunner Vips

In deze nieuwste reeks staan er maar liefst 55 redelijk bekende Nederlanders in de startblokken om zich te wagen aan de uitputtingsslag. Dit aantal loopt in rap tempo terug: ieder spelletje kent een nieuwe afvaller die door Lammers op karakteristieke wijze wordt uitgezwaaid.

Ook bij BN'ers is de spanning te snijden; niemand wil al in een vroeg stadium uitvallen op pietluttige onderdelen als kratjes stapelen, wisselgeld uitrekenen of de langste aardappelschil maken. Deze week moeten de vips waaronder Peter Jan Rens, René le Blanc, Ferry Doedens, Sander Janson en Hannelore Zwitserlood onder meer op zoek naar verstopte eieren.

Meer over