De avondshow met Arjen Lubach

Arjen Lubach waant zich weer een weg door de waan van de dag in De Avondshow met Arjen Lubach

NPO 1 - dinsdag 19 maart om 22:17

© David Cenzer
Gewapend met een flinke dosis ironie baant Arjen Lubach zich in De Avondshow met Arjen Lubach een weg door de waan van de dag. Razende reporters Tex de Wit, Diederik Smit en Soumaya Ahouaoui staan de presentator bij in zijn zoektocht naar de waarheid.

De invloed van De Avondshow met Arjen Lubach op het publieke debat is volgens kenners niet te overschatten. In dit satirische programma legt de presentator feilloos de vinger op de zere plekken binnen de samenleving. Zijn snedige items over Geert Wilders, Zwarte Piet en het stikstofprobleem bereikten op YouTube miljoenen mensen.

Arjen Lubach

In 2023 werd Arjen Lubach door vakblad BM dan ook uitgeroepen tot Mediapersoon van het Jaar. De presentator kreeg de wisselbeker uit handen van André van Duin, die de prijs het jaar daarvoor in ontvangst mocht nemen. “Hij is een waardige opvolger”, stelt Van Duin in De Telegraaf. “Ik ben natuurlijk van de comedy, dus als ik had moeten kiezen dan had ik ook iemand uit de comedy gezocht. Iemand die mensen aan het lachen maakt.”

Wanneer is De Avondshow met Arjen Lubach op televisie te zien?

De Avondshow met Arjen Lubach is iedere werkdag rond 22:15 uur te zien bij VPRO op NPO1.

Meer over