De avondshow met Arjen Lubach

Arjen Lubach bespreekt weer op geheel wijze de actualiteiten in nieuw seizoen De Avondshow met Arjen Lubach

NPO 1 - maandag 4 september om 22:06

© VPRO
In aanloop naar de verkiezingen van 23 november heeft Arjen Lubach genoeg te bespreken. De komende tien weken neemt hij in De Avondshow met Arjen Lubach weer van maandag tot en met donderdag op eigen wijze het nieuws en de waan van de dag door.

Een kabinet dat klapt waardoor er nieuwe verkiezingen moeten komen. Voor de diverse talkshows een zegen, want er valt genoeg te voorspellen en te discussiëren. Zeker als dat op de satirische en vileine manier van De Avondshow met Arjen Lubach gebeurt.

De Avondshow met Arjen Lubach

De komende tien weken bespreekt hij het nieuws en de waan van de dag. Een nieuwe (verbale) uitglijder van de koning? De kersverse vlam van Gordon? Een nietszeggend perspraatje van een verwende voetballer of dus de komende verkiezingen van 23 november? Het levert Lubach en zijn collega-comedians genoeg munitie op voor een humoristisch half uurtje.

Arjen Lubach

Vanaf eind november trekt hij zelf weer het theater in. Zijn tweede show Comedy tour wordt een kleurrijke verzameling liedjes, grappen en scherpe observaties.

Meer over