De avondshow met Arjen Lubach

Arjen Lubach is terug met een gloednieuw seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach

NPO 1 - maandag 22 januari om 21:54

© VPRO
Terug van een korte wintervakantie: Arjen Lubach en zijn kompanen. In een gloednieuw seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach nemen ze weer de actualiteit op satirische wijze onder de loep. Gespreksstof is er, met de coalitieonderhandelingen op volle toeren, in overvloed.

Wat zal Arjen Lubach hebben gebaald. Net voor de verkiezingscampagne écht lekker op stoom kwam, ging zijn dagelijkse latenightshow van tv. De Avondshow met Arjen Lubach maakte volgens afspraak plaats voor Even tot Hier, om zo te voorkomen dat Niels van der Laan en Jeroen Woe op zaterdag niets meer te bespreken zouden hebben. Lubachs politieke rubriek 'Campagne lasagne' kon in de vrieskist.

Arjen Lubach

Maar nu zijn de presentator en zijn kompanen Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit terug. Gelukkig voor de grappenmakers zal er de komende weken meer dan genoeg te bespreken zijn. Ook nog - of juist - op politiek vlak. De coalitieonderhandelingen tussen PVV, VVD, NSC en BBB bieden waarschijnlijk meer dan genoeg stof voor satirische bespiegelingen.

Wanneer is De Avondshow met Arjen Lubach op televisie te zien?

De Avondshow met Arjen Lubach is vanaf maandag 22 januari weer iedere doordeweekse dag om 21:55 uur te zien bij VPRO op NPO1.

Meer over