De Beste Klusser van Nederland

Wie wint de gouden hamer en wordt De Beste Klusser van Nederland?

Veronica - zaterdag 26 november om 19:01

© Talpa
Wie wordt de beste klusser van het land? Die vraag wordt vandaag beantwoord in het gelijknamige programma. De drie finalisten wacht een project waarbij ze met hun kluskennis, doorzettingsvermogen en creativiteit de kritische jury moeten overtuigen.

Over de meest rampzalige klussers van het land maakt John Williams al jaren een veelbekeken programma, maar het is minstens zo interessant om eens te zien wie er wel wat van bakken. Daarom gaat Veronica in samenwerking met bouwgigant Hornbach op zoek naar de handigste klussers van het land.

De Beste Klusser van Nederland

De voorselectie, waarbij er per Hornbach-vestiging een winnaar wordt gekozen, zit er al op. Via een kwalificatieproef, het bouwen van een XL-katapult, zijn er drie finalisten geselecteerd.Vandaag wordt beslist wie er met de gouden hamer naar huis gaat.

Klussen maar!

In deze finale wacht een project waarbij de finalisten al hun kluskennis, doorzettingsvermogen en creativiteit uit de kast moeten halen. Ze zullen de uiterst kritische en vakkundige jury moeten overtuigen van hun klustalent.

Meer over