De beste slechtste chauffeur van Nederland

De Beste Slechtste Chauffeur van start op RTL5

RTL 5 - woensdag 31 mei om 20:29

© John Williams
Het huidige seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland mag dan sinds vorige week afgelopen zijn, maar je hoeft John William nog niet te missen. Vanaf vanavond is hij te zien met de spin-off, getiteld De Beste Slechtste Chauffeur van Nederland.

De Slechtste Chauffeur van Nederland heeft als doel om de deelnemers een (rij)lesje te leren of ze juist te helpen aan wat zelfvertrouwen op de weg. Voor vier deelnemers van dit reguliere seizoen had dit weinig effect: sinds hun deelname is er weinig veranderd aan hun rijstijl. Ze stappen daarom in de spin-off, die als bijpassende naam De Beste Slechtste Chauffeur van Nederland heeft, opnieuw in de auto om samen met vier doorgewinterde en nietsontziende rijinstructeurs een ultieme poging te doen om het nu beter te doen. 

De Beste Slechtste Chauffeur van Nederland

De vier deelnemers - Andy (22), Wassima (24), Bradley (22) en Rieki (69) - hebben allemaal zo hun eigen reden om opnieuw deel te nemen. Zo hoopt Andy na het programma zelfstandig naar de plekken te rijden waar hij met zijn oliebollenkraam staat en wil Rieki eindelijk eens zichzelf overwinnen. Met als uiteindelijk doel: een zelfstandige rit inclusief het invoegen en rijden op de snelweg.

Meer over