De Bevers

Het echte leven van John de Bever in beeld

RTL 5 - donderdag 26 mei om 20:31

© SmileMusic.nl
John de Bever en zijn man Kees geven in de nieuwe realityshow De Bevers een inkijkje in hun leven. De volkszanger vertelt over de inhoud van de soap: “Kees en ik zijn gewoon twee nuchtere jongens. Hij is mijn manager, ik ben een zanger en ieder dag is anders.”

John de Bever bleek in het afgelopen (en reguliere) seizoen onverwacht een van de smaakmakers van Expeditie Robinson. Ondanks zijn gebrekkige ‘survival skills’ wist de 57-jarige volkszanger het op onnavolgbare wijze wekenlang vol te houden op afvallerseiland. Bij thuiskomst kreeg hij al snel het aanbod voor een eigen realityserie, waar hij direct ja op zei.

De Bevers

Het verhaal van De Bever is dan ook bijzonder: voordat hij als volkszanger hits scoorde als 'Jij krijgt die lach van mijn gezicht' was hij profvoetballer, zowel op het veld als in de zaal. In 1997 werd hij uitgeroepen tot beste zaalvoetballer ter wereld. Van zijn homoseksualiteit heeft John ook nooit een geheim gemaakt. In 2009 trouwde hij met Kees Stevens, die ook zijn manager is. Samen met hun hondjes schitteren ze in De Bevers.

Meer over