De droom van de jeugd

Peter Paul Muller heeft iets op te biechten in De Droom van de Jeugd

NPO 1 - woensdag 5 juli om 20:34

© Topkapi
Om de val van de Berlijnse Muur vast te leggen, gaat Max in deze aflevering van De Droom van de Jeugd met bevriende persfotograaf Hans naar Duitsland. Hoewel Max inmiddels is getrouwd met Annet, kan hij zijn gevoelens voor Hans niet langer ontkennen.

In deze aflevering van De Droom van de Jeugd is het inmiddels 1989. Persfotograaf Hans (Roeland Fernhout) gaat naar Berlijn om de val van de Muur vast te leggen.

Peter Paul Muller

Max (Peter Paul Muller) is al jaren heimelijk verliefd op Hans. Hij heeft daar alleen nooit aan toe durven geven, geremd door zijn traditionele katholieke opvoeding. Inmiddels is hij al jaren getrouwd met Annet. Toch besluit Max met Hans mee te gaan naar Duitsland. Te midden van de euforie en het feestgedruis in Berlijn durft hij zijn gevoelens eindelijk toe te laten en beleven de mannen fantastische dagen.

Ghislaine Pierie

De rol van Max’ vrouw Annet wordt gespeeld door Ghislaine Pierie, bekend van Rozengeur & wodka lime en Westenwind. Zij overleed afgelopen januari op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Meer over