Omroep WNL aan het roer

De eerste van Welmoed en Sander

De vierde aflevering van Op1 is het debuut van Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma als presentatoren van de NPO-talkshow. Het duo zit aan namens omroep WNL.

Voor kinderen en vroege vogels is Welmoed Sijtsma een bekend gezicht. De 29-jarige Friezin presenteerde van 2015 tot 2018 het NOS Jeugdjournaal en maakte daarna de overstap naar de WNL-ontbijtshow Goedemorgen Nederland. Met de presentatie van Op1 moet blijken of Welmoed behalve een ochtend-, ook een beetje een avondmens is.

Sander Schimmelpenninck

Haar partner-in-crime is Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van zakenblad Quote. Op tv brak hij door als deelnemer (en winnaar!) van De Slimste Mens, waarna hij al snel graag geziene gast in talkshows werd. Nu zit hij eens per week aan de andere kant van de tafel als interviewer.

Gasten

Fijke Sijbesma en Kim Putters zijn twee van de eerste gasten. Zij behoren volgens De Volkskrant tot de invloedrijkste personen van Nederland in 2019. Een andere gast is royaltydeskundige Suse van Kleef. Zij komt de situatie rond Harry en Meghan binnen het Britse koningshuis bespreken.  

OP1

Op1 is sinds deze week de nieuwe talkshow van NPO 1. Het programma vervangt de talkshows Jinek en Pauw, waarvan de presentatoren respectievelijk overstapten naar RTL (Eva Jinek) en stopten (Jeroen Pauw).

Meer over:

Reageren