De enige echte

Nikkie de Jager debuteert met tv-special De Enige Echte

RTL 4 - zaterdag 2 april om 20:01

© Nick van Ormondt
Fans van The Masked Singer en I Can See Your Voice moeten vanavond overschakelen naar RTL4. Daar is namelijk eenmalig de tv-special De Enige Echte te zien, gepresenteerd door Nikkie de Jager.

In de eenmalige tv-special worden kijkers getrakteerd op bijzondere acts van vijf personen die er allemaal uitzien als dezelfde bekende Nederlander. De échte BN'er moet de boel misleiden; hij of zij mag niet worden herkend. Een panel moet uiteindelijk raden wie 'de enige echte' is. Een combinatie van de populaire tv-programma's The Masked Singer en I Can See Your Voice dus.

Kandidaten

De BN'ers die een spectaculaire, maar onherkenbare, act proberen neer te zetten zijn Kim FeenstraRomy MonteiroJandino Asporaat en Maik de Boer. Aan het panel bestaande uit Jamai LomanCaroline Tensen en Edson da Graça de taak om deze bekende gezichten te herkennen.

Oefening baart kunst

Wekenlang hebben Kim, Romy, Jandino en Maik getraind om hun act onder de knie te krijgen en om niet uit de toon te vallen ten opzichte van hun 'neppe' versies. Deze zijn namelijk heel erg goed in bijvoorbeeld dans, Kung Fu of illusionisme. De BN'ers zullen dus echt uit hun comfortzone moeten stappen om dezelfde kwaliteiten te kunnen laten zien als hun dubbelgangers. 

Meer over