De erfgenaam

Ruben Nicolai komt weer op interessante plaatsen in De Erfgenaam

RTL 4 - woensdag 27 september om 20:31

© RTL
In het huis van Miekes vader lagen brieven die zijn geschreven door een soldaat in krijgsgevangenschap. Mieke wil graag dat deze berichten bij zijn nabestaanden terechtkomen en kan daar in deze aflevering van De Erfgenaam goed hulp bij gebruiken.

De familie Vuurpijl heeft een interessante familiegeschiedenis, zo ontdekt Ruben Nicolai. Zijn zoektocht brengt hem dit keer naar een klooster en naar een oude gevangenis; twee plaatsen die op een of andere manier met de familie hebben te maken.

De Erfgenaam

Mieke schakelt De Erfgenaam in omdat ze in het huis van haar vader brieven heeft gevonden. Deze zijn geschreven door een soldaat in krijgsgevangenschap. Mieke wil graag dat deze berichten bij zijn nabestaanden terechtkomen. Nicolai gaat op zoek naar erfgenamen van de soldaat.

Ruben Nicolai

Ook deze keer gaat het niet enkel om een financiële erfenis, net als enkele weken geleden. Toen maakte de presentator een emotionele aflevering over een theeserviesje van twee Joodse meisjes die in de Tweede Wereldoorlog zijn gedeporteerd.

De Erfgenaam is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over