De erfgenaam

Klaas Zondervan staat ook dit seizoen Ruben Nicolai bij in De Erfgenaam

RTL 4 - woensdag 6 september om 20:32

© Videoland
Ruben Nicolai gaat in deze aflevering van De Erfgenaam op zoek naar de erfgenaam van een grote erfenis uit Amerika. Daarbij krijgt hij zoals altijd hulp van erfrechtspecialist Klaas Zondervan, die dat beroep in Nederland op de kaart heeft gezet.

Ruben Nicolai gaat op zoek naar de erfgenaam van een grote erfenis uit Amerika. Het brengt hem naar Den Haag, waar hij in de lokale jazzscene van de jaren 70 duikt. Nicolai staat er in zijn zoektocht naar de rechtmatige erfgenamen niet alleen voor: in De Erfgenaam krijgt hij altijd hulp van erfrechtspecialist Klaas Zondervan. 

Klaas Zondervan in De Erfgenaam

Zijn beroep komt niet veel voor en aan het AD vertelt hij dat hij er zelf ook bij toeval is ingerold. “Op een avond was mijn vrouw het Britse televisieprogramma Heir Hunters aan het kijken. Ze zoeken in dit tv-programma rechtmatige erfgenamen van onbekende nalatenschappen, net zoals in De Erfgenaam. Mijn vrouw vond het wel iets voor mij. We zijn inmiddels tien jaar verder en ik heb het beroep in Nederland op de kaart gezet.”

Meer over