De Frogers: Happy campers

De nieuwe hilarische realityreeks De Frogers: Happy Campers gaat van start op TLC

TLC - woensdag 1 november om 20:30

© Warner Bros. Discovery

De Frogers zijn terug! De familie gaat op rondreis door Engeland. En met de familie wordt ook echt de héle familie bedoeld. René en Natasja nemen hun kinderen Danny, Natascha, Maxim en Didier plus aanhang én kleinkinderen mee op avontuur in De Frogers: Happy Campers.

Bijna tien jaar na hun reis door de Verenigde Staten gaan de Frogers deze keer naar het zuiden van Engeland                                    

Op naar Engeland

De familie Froger zou de familie Froger niet zijn als dit niet gepaard gaat met lachen, gieren, hier en daar wat gekibbel. In de eerste aflevering is te zien hoe de 15-koppige Froger-karavaan met meerdere caravans en campers vanaf thuisbasis Blaricum vertrekt.

De familie rijdt eerst richting Frankrijk waar zij via Calais de oversteek maken naar het Verenigd Koninkrijk. Daar begint de reis pas echt en kan René zijn passie voor het mooie Engeland overdragen aan de rest van de familie.

Herinneringen met elkaar maken

Aan de kust in Normans Bay en aan de zuidwestkust van Dorset bezoekt de familie de prachtige stranden en steile white cliffs. Naast het bewonderen van de adembenemende omgeving worden er ook activiteiten voor elkaar bedacht. Dit alles met een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mooie herinneringen maken, met elkaar en de mensen die ze tegenkomen tijdens hun reis.

“Wat was het een cadeautje om met het hele gezin, waar Natas en ik zo ongelooflijk trots op zijn, deze reis te kunnen maken door het prachtige Verenigd Koninkrijk. We zijn van camping naar camping getrokken, hebben mooie momenten beleefd, leuke mensen ontmoet, unieke verhalen gehoord en dat met z’n allen in de knusheid van onze familie,” aldus René.

Wanneer is De Frogers: Happy Campers op tv te zien?

De nieuwe TLC-serie De Frogers: Happy Campers is vanaf woensdag 1 november om 20:30 uur te zien bij TLC en wekelijks vooruit te bekijken op discovery+.

Meer over