De geknipte gast

Dag & Nacht-actrice Frieda Barhard neemt plaats in de stoel in De Geknipte Gast

NPO 2 - vrijdag 1 december om 21:02

© BNNVARA
Officieel zou Olga Zuiderhoek deze week te zien zijn in De Geknipte Gast, maar door een wijziging in de programmering is het nu de beurt aan Frieda Barhard. Deze actrice kun je onder meer kennen van haar rol in Dag & Nacht.

De fans van Dag & Nacht zullen Frieda Barhard vast wel herkennen. Zij speelde in het eerste seizoen van de door Kim van Kooten geregisseerde reeks Tina, een vrolijke en innemende verloskundige die haar werk vooral deed op intuïtie. Omdat ze echter zo opging in haar werk en haast woonde, werkte, sliep en at op de afdeling, merkte ze niet hoe eenzaam ze eigenlijk was.

Frieda Barhard

Voor actrice Frieda Barhard is zo'n weg met flink wat hobbels ook zeker herkenbaar. Op de toneelschool vonden ze haar raar en waren de docenten vrij intimiderend. Toch was het wel de weg die ze al als jong Brabants meisje wilde bewandelen en die haar gelukkig maakt. In deze aflevering van De Geknipte Gast vertelt ze er alles over aan Özcan Akyol.

Wanneer is De Geknipte Gast op televisie te zien?

De Geknipte Gast is iedere vrijdag rond 21:00 uur te zien bij BNNVARA op NPO2. Later dit seizoen zullen o.a. Olga Zuiderhoek en Marco Kroon nog voorbijkomen.

Meer over