De geknipte gast

Olcay Gulsen schuift aan in De Geknipte Gast

NPO 2 - vrijdag 7 oktober om 21:03

© BNNVARA
De kappersstoel in De Geknipte Gast is gereserveerd voor Olcay Gulsen. De ondernemer ontpopte zich de afgelopen jaren als een veelzijdige mediapersoonlijkheid die ook maatschappelijke thema’s aankaart. Genoeg te bespreken voor Özcan Akyol dus.

Het is de vraag of Özcan Akyol bij De Geknipte Gast van deze week genoeg heeft aan een halfuurtje. Zijn kappersstoel is namelijk gereserveerd voor Olcay Gulsen. De ondernemer ontpopte zich de afgelopen jaren als een veelzijdige mediapersoonlijkheid die ook maatschappelijke thema’s aankaart.

Olcay Gulsen

Zelf groeide Olcay op met een vader die met psychische problemen kampte en gewelddadig tegenover haar moeder was. Onlangs maakte ze het programma Fatale Liefde over partnergeweld, een onderwerp waarover ze zich vaker uitspreekt. Daarnaast schuift ze regelmatig aan in Khalid & Sophie.

Ruud de Wild

En dan kan Akyol het nog hebben over Ruud de Wild, met wie Gulsen een relatie heeft. De Wild kreeg begin 2021 de diagnose darmkanker, iets waar de twee in de media openhartig over waren.

Meer over