De geknipte gast

Zangeres Janne Schra maakt haar opwachting in De Geknipte Gast van Özcan Akyol

NPO 2 - vrijdag 13 oktober om 21:03

© BNNVARA
Dertien Engelstalige popsongs staan er op The Heart Is Asymmetrical, het nieuwste album van de Nederlandse zangeres en songwriter Janne Schra. Het zal er ongetwijfeld over gaan in deze aflevering van De Geknipte Gast.

Janne Schra stapt dit keer de barbershop van Özcan Akyol binnen. In mei bracht de zangeres haar nieuwste album The Heart Is Asymmetrical uit, met daarop dertien Engelstalige popsongs. Momenteel staat ze met gitarist Laurens Radstake op podia met ‘A lot of water in the water’, een ‘tour vol kleine liedjes om de mensheid te redden’, zo zegt ze zelf. 

Janne Schra

Schra brak begin deze eeuw door als zangeres en songwriter van de band Room Eleven. In 2012 ging ze solo verder. Met succes, want vorig jaar ontving ze voor haar Nederlandstalige album In de Regen een Edison in de categorie Nationaal Vocaal. In De Geknipte Gast zal Akyol ongetwijfeld meer willen weten over haar zangcarrière, haar nieuwe album én de tournee, die voornamelijk langs kerkjes gaat.

Wanneer is De Geknipte Gast op televisie te zien?

De Geknipte Gast is iedere vrijdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO2. Deze aflevering volgt op vrijdag 13 oktober 2023.

Meer over