De geknipte gast

Özcan Akyol ontvangt collega-auteur Louise Fresco

NPO 2 - woensdag 8 december om 21:08

© BNNVARA
Özcan Akyol heeft vandaag in De Geknipte Gast een bijzondere gast, namelijk collega-auteur Louise Fresco. Zij schreef onlangs een boek over een jonge Russische plantkundige. Dat raakt aan haar vakgebied: Fresco is landbouwwetenschapper en voorzitter van Wageningen University.

Houd de scharen en de vragenkaartjes maar weer bij de hand, want het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van De Geknipte Gast. Deze week raakt presentator Özcan Akyol aan de praat met Louise Fresco, collega-auteur en landbouwwetenschapper. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over werk en het privéleven van de dame in kwestie.

Eva Jinek

Het zal een boeiend gesprek worden, maar mogelijk niet zo spraakmakend als die van vorige week. In de afgelopen uitzending had Özcan namelijk RTL-gezicht Eva Jinek in zijn stoel die haar tranen amper kon bedwingen toen het over haar zoontje Pax ging. "Ik moet altijd huilen als ik bij jou ben. Ik wil dit echt niet", reageerde ze nog, refererend aan de aflevering van Sterren op het doek. 

Of er deze week ook zakdoekjes nodig zijn, moet vanavond blijken.

Meer over