De geknipte gast

Özcan Akyol ontvangt Francis van Broekhuizen in De Geknipte Gast

NPO 2 - vrijdag 23 september om 21:02

© BNNVARA
Francis van Broekhuizen is operazangeres, comedian en tegenwoordig ook schrijfster. Afgelopen juni verscheen haar autobiografische verhalenbundel Bij twijfel hard zingen. Met Özcan Akyol praat ze in deze aflevering van De Geknipte Gast over haar leven.

In deze aflevering van De Geknipte Gast is een van de bekendste operazangeressen van Nederland te gast: Francis van Broekhuizen. Ze studeerde in 2004 cum laude af aan het Amsterdamse conservatorium.

Francis van Broekhuizen

Naast haar zangcarrière is ze stand-upcomedian en mag ze zich tegenwoordig ook schrijfster noemen: eerder dit jaar verscheen haar debuut, de autobiografische verhalenbundel Bij twijfel hard zingen. Daarnaast toert ze samen met pianist Gregor Bak door het land met een theatervoorstelling die dezelfde titel draagt als haar boek. Hierin combineren ze een concert en een theatercollege over klassieke muziek met cabaret.

De Geknipte Gast

Presentator Özcan Akyol praat met haar over haar loopbaan en haar bekendheid, maar ook over haar privéleven. Het wordt een openhartig gesprek.

Meer over