De geknipte gast

Özcan Akyol krijgt Frans Bauer in de kapstoel

NPO 2 - woensdag 27 oktober om 21:10

© BNNVARA
Kranten prijzen Özcan Akyol om zijn interviews in de kappersstoel dit seizoen. De gesprekken met schrijver Herman Brusselmans en acteur Walid Benmbarek sprongen eruit. Dat belooft wat voor deze uitzending met Frans Bauer.

“Tijdens haast elk gesprek ontstaat iets magisch in de barbierswinkel.” Zo kondigde Özcan Akyol de nieuwe reeks van De geknipte gast aan. Stevige woorden, maar Eus maakt ze dit seizoen zeker waar. Dat vinden in elk geval de recensenten van twee grote dagbladen.

Herman Brusselmans

De uitzending met schrijver Herman Brusselmans verliep volgens de Volkskrant in een fijne, kameraadschappelijke sfeer. ‘Die kritiekloze houding leverde ook wat op: er ontpopt zich een gaaf gesprek over Brusselmans’ angststoornissen.’ NRC signaleert dat Akyol ‘met een sterke reeks interviews bezig is’ en prijst Eus’ ontmoeting met acteur Walid Benmbarek, die vertelde over zijn zucht naar erkenning. De goede ontvangst belooft veel voor de uitzending van deze week, waarin Frans Bauer te gast is. Zal de zanger wat tijd vrijmaken voor openhartig gesprekken?

Meer over