De gevaarlijkste wegen

Ireen Wüst en Roxanne Kwant stappen samen in de auto in De Gevaarlijkste Wegen

NPO 3 - zondag 29 januari om 21:09

© PowNed
Ireen Wüst en Roxanne Kwant zijn aan de beurt in De Gevaarlijkste Wegen. Wüst stopte in 2022 als profschaatser en begeleidt nu talenten. Kwant is presentator en heeft bijna 250.000 volgers op Instagram.

Ireen Wüst en Roxanne Kwant trotseren in De Gevaarlijkste Wegen het Griekse landschap. Ze rijden langs de steile afgronden en proberen het stuur recht te houden terwijl ze genieten van de veelzijdige natuur.

Ireen Wüst

Wüst stopte in 2022 met schaatsen; begin maart reed haar laatste wedstrijd. Haar erelijst is enorm: ze pakte op vijf verschillende Olympische Spelen een gouden medaille. Ze mag dan gestopt zijn, Wüst is nog wel bezig met topsport. Bij TalentNED is ze mentor van jonge sporters.

Roxanne Kwant

Kwant is niet bekend van televisie, maar brak door via verschillende online platforms. Op Instagram heeft ze bijna 250.000 volgers en door haar online-populariteit wordt ze veelvuldig gevraagd als gastspreker of dagvoorzitter. Inmiddels kent het grote publiek haar echter ook: ze deed mee aan Het Perfecte Plaatje in Argentinië.

Tijdens het rijden delen ze hun ervaringen.

Meer over