De grote huisverbouwing

Patty Brard geeft stylingsadvies in De grote huisverbouwing

SBS 6 - zondag 24 oktober om 17:55

© Talpa
Alleenstaande moeder Tessa kan in de nieuwste aflevering van De grote huisverbouwing wel een huismetamorfose gebruiken. Patty Brard gaat voor haar aan de slag, samen met designer Leonie Hendrikse en 'opperklusser' Albert Stokkers. Daarbij pakken ze de hele woning aan.

Patty Brard neemt woningen onder handen in het nieuwe programma De grote huisverbouwing. Dat doet ze samen met Leonie Hendrikse en Albert Stokkers. Op haar Instagrampagina noemde ‘La Brard’ Leonie een designer van wereldfaam. Albert omschreef ze als ‘opperklusser’.

Patty Brard

In de eerste aflevering verrassen ze Tessa. Zij is een alleenstaande moeder die de hulp van de drie goed kan gebruiken. Aan Brard de taak om van Tessa te horen wat haar wensen voor een nieuw interieur zijn. Leonie gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp en Albert voert dit samen met zijn team uit. Patty Brard houdt van interieurstyling en geeft regelmatig een inkijkje in haar huis. Zo showt ze in een video op WendyOnline onder meer haar met bladgoud beklede kastenwand en haar tuin met zwembad.

Meer over