De grote Keuringsdienst van waarde test

Wie weet het meest in De Grote Keuringsdienst van Waarde-test?

NPO 3 - donderdag 2 september om 20:25

© KRO-NCRV
Wie weet het best wat hij eet? Presentator Daan Nieber test de kennis van boeren, chefkoks, voedingsdeskundigen en culinair recensenten. BinnensteBuiten-chefkok Alain Caron en Hiske Versprille van de Volkskrant doen mee.

De Keuringsdienst van waarde heeft al heel wat etenswaar getest, maar hoeveel is blijven hangen van de uitkomsten? In De grote Keuringsdienst van waarde test gaan de keurders op zoek naar de grootste voedselkenner van Nederland. Bij een eerdere editie maakten zestien duo’s verspreid over acht afleveringen uit wie het meeste wist over eten; ditmaal is de test een avondvullend programma.

Daan Nieber

Presentator Daan Nieber, inmiddels ook werkzaam bij RTL Boulevard, schotelt panels van boeren, chefkoks, culinair recensenten en voedingsdeskundigen pittige vragen voor over allerlei producten: wat zit erin, hoe wordt het gemaakt en hoe wordt het aan de man gebracht? Teamcaptains zijn onder anderen BinnensteBuiten-chefkok Alain Caron en Hiske Versprille, culinair recensent van onder meer de Volkskrant.

Meer over