De Hollandse nieuwe: Wie wordt dé volkszanger van Nederland?

De finale is in zicht in talentenjacht De Hollandse NIeuwe

SBS 6 - zaterdag 2 juli om 21:00

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
In de eerste ronde van De Hollandse Nieuwe: Wie wordt dé volkszanger van NL? zongen de kandidaten in hun eigen woonkamer. De deelnemers die door zijn naar de tweede ronde krijgen een budget van vijfhonderd euro voor hun volgende optreden. Er is nog één finaleplaats te vergeven.

De kandidaten die de jury van De Hollandse Nieuwe in de eerste ronde hebben weten te overtuigen, krijgen nu meer mogelijkheden om zich te bewijzen. Waar ze eerst hun woonkamer als concertzaal moesten gebruiken, hebben ze nu een budget van vijfhonderd euro om een spetterende show te verzorgen. Van dat geld moeten ze onder meer de aankleding van hun optreden betalen.

De Hollandse Nieuwe

Met nog maar een van de vier finaleplekken te vergeven moeten de deelnemers alles op alles zetten om René Froger, Samantha Steenwijk en Danny de Munk positief te verrassen. Onlangs begonnen de juryleden een crowdfundingactie voor deelnemer Wouter Roos, die aan een zeldzame vorm van de huidziekte lupus lijdt. Dankzij die actie hoopt Roos naar Texas te kunnen reizen om zich te laten behandelen.

Meer over