De huizenfixers

De Huizenfixers worstelen op de woningmarkt

NPO 3 - dinsdag 17 januari om 21:31

© EO
Esther en Yvonne uit Friesland moeten een huis voor zichzelf zien te vinden. Vooral een onderkomen voor hun dertig dieren is belangrijk. Shadiyenne en Promise wonen nu nog op een kamer en worstelen op de woningmarkt. De Huizenfixers schieten de stellen te hulp.

Ook deze week zetten De Huizenfixers weer alles op alles om stellen te helpen bij het vinden van hun droomwoning.

Esther en Yvonne

Esther en Yvonne uit Friesland zijn op zoek naar een nieuw huis. Ze hebben veel ruimte buiten nodig, want ze hebben dertig dieren. De vriendinnen vinden het geen probleem om zelf klein te gaan wonen. Ze denken dan aan een zogenaamd tiny house. Dat is een woning met een vloeroppervlak van maximaal vijftig vierkante meter. Zelfs een joert behoort tot de mogelijkheden: een tent die nomaden in Centraal-Azië gebruiken als woning. Het geeft het team van De Huizenfixers in ieder geval meer mogelijkheden om een locatie voor Esther en Yvonne te vinden.

Shadiyenne en Promise

Ook Shadiyenne en Promise hebben zich op de woningmarkt gestort. Het stel vindt het lastig om zelf een huis te vinden. Ze zijn net getrouwd en verblijven nu nog op een kamer bij de ouders van Shadiyenne.

Meer over