De invasie van België

Tien bekende Nederlanders aan de start van De Invasie van België

NPO 3 - maandag 21 november om 20:25

© PowNed
In de invasie van België krijgen tien bekende Nederlanders krijgen de opdracht om België binnen te vallen. Zij moeten daar de Nederlandse vlag hijsen en het land claimen. De tegenwerking komt van Team België, bestaande uit een groep bekende Vlamingen.

Vijf bekende duo's krijgen van een mysterieuze opdrachtgever, genaamd 'De kolonel', de opdracht om België binnen te vallen. Zij moeten daar de Nederlandse vlag zien te hijsen om op die manier het land te claimen. Tien bekende Belgen zijn het daar natuurlijk niet mee eens en proberen dit te voorkomen.

Bijkomend probleem voor de Nederlanders is dat ze überhaupt nog geen vlag hebben om te hijsen. Die vlag kunnen ze verdienen door allerlei opdrachten uit te voeren. Dit zijn vernederende opdrachten waarmee zij de Vlamingen willen onderwerpen.

Olcay Gulsen en Géza Weisz 

De bekende duo's die onze zuiderburen proberen te verslaan, zijn Dolshe en Olcay Gulsen, Anouk Hoogendijk en Gers Pardoel, Tim Senders en Jasper Demollin, Tess Milne en Simon Zijlemans en Géza Weisz en Rapper Dio.

Meer over