De jongens tegen de meisjes

Zet een stel blije BN’ers bij elkaar, laat ze gekke spelletjes doen en succes is verzekerd. Zeker als Chantal Janzen meedoet en het om De Jongens Tegen De Meisjes gaat.

Toen Chantal vorig jaar met De Jongens Tegen De Meisjes begon, was ze helemaal niet gerust op de goede afloop. En dat terwijl dit al tijden haar grote wens was.

„Ik wilde met andere BN’ers werken, net als in Ik Hou Van Holland gebeurt. Meestal zie je in dat soort programma’s een heel andere kant van mensen. Iemand die een stijf poppetje lijkt, blijkt ineens  superleuk en ontzettend fanatiek te zijn.”

Van Avro naar RTL 4
Maar Chantal vroeg zich wel af of er mensen zouden willen kijken naar het programma waarvoor ze van de AVRO naar RTL 4 was overgestapt. De nacht na de eerste uitzending deed ze geen oog dicht. Helemaal onterecht, want er hadden 1,6 miljoen mensen gekeken en zo zou het de rest van het seizoen blijven. Een vervolg kon dus niet uitblijven.

Gelukkig is er niet veel veranderd aan De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal voert de vrouwen aan en Tijl Beckand doet hetzelfde voor de mannen. Hun teams bestaan uit steeds wisselende BN’ers, die erachter moeten komen wie er meer weet over de andere sekse.

Rutte of Sneijder
Om dat te ontdekken krijgen ze gekke opdrachten, idiote vragen en pittige dilemma’s voor hun kiezen. Zoals daar zijn: wie stel je liever aan je moeder voor: Mark Rutte of Wesley Sneijder? En hoe veel procent van de mannen houdt in bed zijn sokken aan?

Nieuw is een soort Twister, waarbij de deelnemers allerhande lichaamsdelen op een bepaalde plek op een judomat moeten zien te leggen. De eerste gasten zijn ook al niet mis. Chantal krijgt hulp van Georgina Verbaan, Keet (van Telekids) en Natasja Froger, en Tijl probeert succes te boeken met Jamai Loman, Robert de Hoog en Jeroen Nieuwenhuize. Chantal kan vannacht goed slapen; dit wordt vast weer een groot succes. 

Meer over:

Reageren