De kaktest

Amber Kortzorg en Jurre Geluk presenteren De Kaktest

NPO 3 - maandag 4 juli om 20:22

© BNNVARA
'De grote boodschap' is de gewoonste zaak van de wereld; praten over poep is dat niet. Daar komt verandering in met De Kaktest waarin Amber Kortzorg en Jurre Geluk openlijk over poep praten. BN'ers beantwoorden in deze herhaling allerlei wc-vragen.

Even achterom kijken na een toiletbezoek is aan te raden. Experts kunnen het niet vaak genoeg zeggen: door ontlasting te bekijken, zijn eventuele afwijkingen eerder zichtbaar. En al is 'de grote boodschap' de gewoonste zaak van de wereld, praten over poep is dat niet. Tijd om daar verandering in te brengen, vindt BNNVARA. Daarom presenteren Amber Kortzorg en Jurre Geluk De Kaktest.

De Kaktest

In deze show bespreken ze alles rondom poepen. Zo gaat het over schaamte en het doneren van poep, dat kan bij de Nederlandse Donor Feces Bank. Maar Kortzorg en Geluk praten ook over de beste zithouding op de wc én over de goede kleur van ontlasting. Natuurlijk is ook deze test niet compleet zonder een panel van BN’ers. Dit keer beantwoorden zij vragen over wc-gewoontes.

Meer over