De kookklunzen

Herman den Blijker neemt het op tegen Mounir Toub in De Kookklunzen

SBS 6 - donderdag 15 december om 20:29

© Talpa
Herman den Blijker en drie keukenklunzen nemen het in deze aflevering van De Kookklunzen op tegen het team van Mounir Toub. Terwijl de kandidaten een driegangendiner proberen te maken voor de jury, mogen de chef-koks geen vinger uitsteken in de keuken.

Voor 24Kitchen en Kook mee met MAX maakt Mounir Toub de lekkerste gerechten, maar in De Kookklunzen mag hij geen vinger uitsteken in de keuken. De Brabander neemt het met zijn drie teamleden op tegen die van Herman den Blijker.

De Kookklunzen

Hoewel deze zes mensen er niets van bakken in de keuken, koken ze toch een driegangendiner. Intussen mogen Den Blijker en Toub alleen aanwijzingen geven met handgebaren, misschien wel het frustrerendste wat er is voor een chef-kok.

Gordon

Presentator Gordon is benieuwd of de gerechten uiteindelijk te eten zijn. Dit bepalen rapper Donnie, koks Roberta Pagnier en London Loy, presentatrice Ellemieke Vermolen en hotelier Willem Reimers. Reimers pakte met Den Blijker noodlijdende hotels aan op tv en staat bekend om zijn ongezouten mening.

Meer over