De kraak

Spionage en chantage gaan door in De Kraak

Veronica - vrijdag 22 april om 20:30

© VTM
Jeremy steelt in deze nieuwste aflevering van De Kraak belangrijke gegevens van een beveiligingsbedrijf en komt een stapje dichterbij een enorme digitale bankroof. Oplichter Andy's team bespioneert bankmedewerkers om ze daarna te kunnen chanteren.

Jeremy’s wraak op de zelfmoord van zijn vader komt weer wat dichterbij in de Belgische thrillerserie De Kraak. De twintigjarige IT-student (Tijmen Govaerts) krijgt het namelijk voor elkaar om belangrijke gegevens van een beveiligingsbedrijf te stelen in de voorbereiding van de grootste digitale bankroof aller tijden. Doelwit is een grote internationale bank in Frankfurt.

Tijmen Govaerts

Jeremy werd gespot voor de criminele bende door oplichter Alidor Van Praet (Gene Bervoets) toen hij een hackwedstrijd won. Zijn vader stapte uit het leven omdat hij schulden had waarna zijn moeder Anouk in financiële problemen kwam en Jeremy zich op het hacken stortte. De verlegen maar geniale computernerd is de ideale partner in crime, hij is nog nooit met justitie in aanraking gekomen.

Heb je deze aflevering gemist? Terugkijken kan via Amazon Prime.

Meer over