De kraak

Van de makers van Undercover: thrillerserie De Kraak van start

VeronicaDXD - vrijdag 8 april om 20:30

© VTM / Thomas Dhanens

Wie Undercover heeft gebingewatcht en op zoek is naar een nieuwe serie hoeft niet meer al zijn streamingdiensten af. Vandaag start namelijk op Veronica de Vlaamse thrillerreeks De Kraak

In de spannende en actievolle thrillerserie De Kraak, van de makers van Undercover, leeft de verlegen maar geniale computernerd Jeremy Peeters (Tijmen Govaerts) volledig in de anonimiteit en hij is nog nooit met justitie in aanraking gekomen. Maar wanneer deze 20-jarige IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. En dat is pas het begin van een heel ander leven.

De Kraak

Met zijn hulp willen ze namelijk de grootste bankroof aller tijden plegen en 350 miljoen euro buitmaken. Voor Jeremy het goed en wel beseft, zit hij in een rollercoaster van intriges, misleiding, geld en geweld. Want wanneer de dag van de overval nadert, blijkt dat iedereen zo zijn eigen plan heeft.

Tijmen Govaerts

De hoofdrol wordt gespeeld door de Mechelse acteur Tijmen Govaerts, bekend van zijn rollen in films als Wij en Girl. De bandleden worden vertolkt door Gene Bervoerts, Koen De Graeve en Joren Seldeslachts. An Miller speelt de moeder van Tijmen. Ook Hilde De Baerdemaeker, Ella-June Henrard, Chris Thijs, Manuel Broekman en Dirk van Dijck zijn te zien in de serie.

De Kraak is vanaf 8 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij Veronica. Direct na de uitzending volgt de serie ook op Prime Video.

Meer over