Wie is de Mol?

De laatste Mollenjacht

NPO 1 - zaterdag 7 maart om 20:30

© Avrotros
Een paar laatste opdrachten en dé allesbeslissende test, dat staat er op het menu voor de drie finalisten. Hierna is er een winnaar, een verliezer en een Mol. Maar wie is wie?

De afgelopen jaren stonden er steevast drie finalisten in Wie is de Mol?, maar dat zegt niets over de ontknoping van dit seizoen. Valt er deze laatste aflevering wel iemand af? Na de laatste opdrachten en de test zijn de belevenissen in China in elk geval voorbij voor zowel de kandidaten als de mol.

Telefoons in het graan

En dat waren er nogal wat. Van lasergamen en ontsnappen uit escaperooms tot zichzelf verstaanbaar proberen te maken tegenover Chinese taxichauffeurs. Voor de productie was het soms een grote uitdaging, want een paar opdrachten zijn op het laatste moment pas voorbereid. Bijvoorbeeld die uit de zesde aflevering, waarbij de kandidaten naar telefoons moesten zoeken in een gigantisch graanveld. Regisseur Rick McCullough broedde al langer op dit idee en vond eindelijk de perfecte locatie pas tijdens de opnames van dit seizoen.

Meer over