Jinek

De laatste van Eva in deze reeks

RTL 4 - vrijdag 1 mei om 21:26

© RTL
De eerste maanden van Eva Jinek als presentator van de late avond op RTL 4 zitten er na vanavond weer op. Vanaf aanstaande maandag neemt Beau van Erven Dorens het stokje weer over.

Eva Jinek stapte eind 2019 over naar RTL 4 om haar talkshow Jinek voortaan vanaf de commerciële zender te gaan maken. Bij de NPO liet ze een gat achter dat inderhaast werd opgevuld met Op1, een talkshow met een dagelijks wisselend presentatieduo. Het blijkt een succes, maar Jinek houdt zich prima staande tegenover haar vervangers. 

Eva Jinek presenteert haar show elke dag en wisselt op haar beurt om de paar maanden met Beau van Erven Dorens. Die is vanaf maandag weer aan de beurt met Beau.

In de laatste Jinek zijn te gast:

* Tijl Beckand. De laatste weken maakte Tijl met zijn beste vrienden Ruben Nicolai en Ruben van der Meer iedere dag een aflevering van QuarantaineTV. Maar sinds een paar dagen is het stil op het kanaal. De reden? Dat maakt Tijl vanavond bekend bij Jinek.

* Peter van der Voort. Peter van der Voort, hoofd intensive care van het UMC Groningen, doet vanaf moment één onderzoek naar de verhouding tussen overgewicht en corona. 

* Gerard Joling. Als er iemand is bij wie alles altijd groot, groter, groots moet is het wel Gerard Joling. Ook voor zijn 60ste verjaardag had hij wilde plannen maar corona gooide ook bij hem roet in het eten.

* Claudia de Breij. Op 4 mei zijn we allemaal stil. En op 5 mei zingen we allemaal Shaffy. Het Nationaal Comité steunt het initiatief van Claudia de Breij om gezamenlijk Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder te zingen, om vijf voor vijf op 5 mei. 

Meer over