Feest!

De honderdste Lubach

Arjen Lubach kan terugkijken op weer een geslaagd seizoen. Wel moest hij de formule van het programma halverwege wijzigen, want door anticoronamaatregelen werd hij gedwongen zijn studio te verruilen voor een kleine opnamekamer.

Kijkcijfers die de hoogte inschoten en talloze satirische schoten in de roos: Arjen Lubach kan terugkijken op weer een geslaagd seizoen van Zondag met Lubach. Het programma liep wel anders dan normaal. Waar hij nog begon met een volle studio vol applaudiserende mensen, dunde het publiek vanwege de coronamaatregelen al snel uit. Uiteindelijk kwam het zelfs gedwongen uit een kleine opnamekamer, waar Lubach - slechts gesteund door redacteur Tex de Wit en eindredacteur Janine Abbring - feiten uit, onder en achter het nieuws aan de kaak stelde.

Honderdste aflevering

De seizoensafsluiter vanavond is tevens ook de honderdste aflevering van het satirische nieuwsprogramma. Een groot feest zal het vanwege corona niet worden, maar vanaf de TVgids.nl-burelen willen we Arjen en zijn team van harte feliciteren met deze mijlpaal!

De beste virals van Arjen Lubach op een rij!

Aan de schandpaal

De verandering van locatie had geen inhoudelijke gevolgen voor het programma. Lubach nagelde er bijvoorbeeld de inhalige T-shirtmakers van RUMAG en mensen die de anderhalvemeterafstandregel negeerden genadeloos aan de schandpaal.

Meer over:

Reageren