De laatste vraag

Jan Versteegh debuteert met De Laatste Vraag

SBS 6 - dinsdag 26 oktober om 21:30

© RTL

Na het presenteren van programma's als Lingo, 6Inside en De Dansmarathon mag Jan Versteegh opnieuw aan de bak. De SBS-presentator tovert zich vanaf deze week om als ware quizmaster in De Laatste Vraag, waarin tien kandidaten strijden voor een gegarandeerde pot van 25.000 euro. 

Een ding is zeker: aan het eind van De laatste vraag valt gegarandeerd 25.000 euro te verdienen. De vraag is alleen hoeveel spelers dit bedrag mogen verdelen. Wekelijks strijden tien kandidaten tegen elkaar en de klok in een mentale uitputtingsslag.

Jan Versteegh

Jan Versteegh vuurt in rap tempo kennisvragen af op de deelnemers die zich geen fout kunnen permitteren. Wie ernaast zit, ligt direct uit het spel en mag pas weer meedoen als iedereen af is. De finale is bereikt als de tijd op is en Versteegh de laatste, allesbeslissende vraag erbij pakt. Alleen spelers die op dat moment nog in het spel zitten, dingen mee naar de pot. Soms kent de quiz zes winnaars, soms slechts twee of een. Maar er is dus ook kans dat iedereen met lege handen naar huis gaat.

Meer over