De moeite waard?!

Tegenslag na tegenslag voor Maaike in De Moeite Waard?!

RTL 4 - dinsdag 30 mei om 20:30

© RTL
Maaike heeft met de hulp van haar vader Jan een vervallen appartement op een geweldige locatie weten te vinden. Helaas stuit ze al snel op een aantal verborgen gebreken. Ook verandert de woningmarkt snel. Lukt het haar in De Moeite Waard toch om er nog een positieve draai aan te geven?

In de tweede aflevering van De Moeite Waard?! gaat Maaike proberen een huis op te knappen en met winst door te verkopen. Met hulp van haar vader Jan weet ze de hand te leggen op een vervallen appartement op een prachtige locatie. Helaas stopt daar het goede nieuws: ze stuit al snel op een aantal verborgen gebreken en de woningmarkt verandert snel.

Bob Sikkes in De Moeite Waard?!

Naast de hulp van haar vader krijgt Maaike ook advies van bouwexpert Bob Sikkes, bekend van Kopen Zonder Kijken. Tegenover Linda.nl vertelt hij hoe lastig het soms was. “We zijn begonnen in een moeilijke markt. Het was lastig om onderaannemers te vinden bijvoorbeeld. Iedereen heeft er veel langer over gedaan dan verwacht. Het gros dacht binnen vier maanden wel klaar te zijn, maar dat liep anders.”

Meer over