De moeite waard?!

Spanningen tussen moeder en zoon tijdens opnames De Moeite Waard?!

RTL 4 - dinsdag 6 juni om 20:35

© Tom Cornelissen / RTL
Een woning kopen, slopen, verbouwen en - hopelijk met winst - verkopen, is een hele uitdaging. Dat ontdekken alleenstaande moeder Majoke en haar zoon Marijn in deze aflevering van De Moeite Waard?!. Tijdens de werkzaamheden lopen de spanningen behoorlijk op.

Majoke heeft enige ervaring op klusgebied. Het is te hopen dat dit voldoende is om een woning te ‘flippen’: kopen, slopen, verbouwen en - hopelijk met winst - verkopen.

De Moeite Waard?!

De alleenstaande moeder gaat het avontuur in De moeite waard?! aan met haar zoon Marijn. Het is voor het eerst dat de twee er op deze manier samen de schouders onder zetten. Al snel blijkt dat het een hele uitdaging is. Daardoor ontstaat spanning tussen moeder en zoon. Natuurlijk volgt presentator Tijl Beckand de vooruitgang en bouwexpert Bob Sikkes voorzet het tweetal van advies.

Tweede seizoen

Hoewel dit pas de derde aflevering van het bouwprogramma is, heeft RTL nu al een tweede reeks aangekondigd. Bouwlustige mensen die ook een woning willen ‘flippen’, kunnen zich hier al voor opgeven.

Meer over