De moeite waard?!

Tijl Beckand en Bob Sikkes voor het eerst te zien met nieuw programma De Moeite Waard?!

RTL 4 - dinsdag 23 mei om 20:30

© Tom Cornelissen / RTL
Tijl Beckand en bouwkundig expert Bob Sikkes volgen Gé-An en Klaas in deze eerste aflevering van De Moeite Waard?!. Met een uiterst bescheiden budget knappen ze in hun vrije tijd een uitgewoonde jaren 70-woning in Steenwijk op in de hoop het pand met winst te verkopen.

De meeste woonprogramma’s zijn erop gericht een droomhuis te vinden voor de deelnemers, maar de makers van De Moeite Waard?! pakken het anders aan. In deze gloednieuwe reeks draait alles om zogenoemde ‘flippers’, mensen die een woning kopen, opknappen en, hopelijk met winst, doorverkopen.

Flippen

Flippen is al jaren populair, maar brengt ook risico’s met zich mee. Wat als de huizenmarkt helemaal niet zit te wachten op de gepimpte woning? Presentator Tijl Beckand en bouwexpert Bob Sikkes volgen de komende weken stelletjes tijdens hun flip-avontuur.

De Moeite Waard?!

Het Friese paar Gé-An en Klaas heeft al ruim tien jaar ervaring in het verbouwen van woningen. Ze hebben een uitgewoonde jarenzeventigwoning in Steenwijk gekocht en nemen die in hun vrije tijd onder handen.

De Moeite Waard?! is vanaf 23 mei iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over