De Mol trapt af

Het EK Voetbal in Polen en Oekraïne begint over drie weken. Johnny de Mol blikt in De Mol Trapt Af alvast vooruit naar dit spektakel. 

Hij zoekt een aantal spelers van het Nederlands elftal op om te checken hoe het met de voorbereidingen staat. Op 9 juni staat immers het eerste duel tegen de Denen al op het programma. Zijn onze jongens hier al klaar voor?

Dromen en angsten
Johnny ontmoet onder anderen Kevin Strootman en John Heitinga. Hij vraagt naar hun grootste ­dromen, angsten en hoe de mannen zichzelf zien in de toekomst. Johnny kijkt niet alleen vooruit, maar gaat ook terug in de tijd. Hij praat met de spelers over hun jeugd, hoogtepunten en teleurstellingen.

Even ontspannen
Om nog even te ontspannen voordat alle Oranjegekte losbarst, gaat Johnny met hen op stap. Hij neemt Kevin mee aan boord van een snelle motorboot
in Rotterdam.

Skydiven en tattoo's
Met John gaat de presentator skydiven in een windtunnel en hij verrast hem met een bezoekje aan zijn favoriete restaurant. Als de voetballer begint over zijn liefde voor tatoeages, besluiten de mannen spontaan om er één te laten zetten.

Reageren