De nationale 2021 test

Wie weet het meest over 2021?

NPO 3 - donderdag 30 december om 20:22

© BNNVARA
‘Functie elders’, het Eurovisie Songfestival, Louis van Gaal als bondscoach en natuurlijk corona; het komt allemaal voorbij. Quizmasters Emma Wortelboer en Natasja Gibbs testen namelijk de kandidaten van De Nationale 2021 Test op hun kennis van dit jaar.

De makers van De Nationale 2021 Test verkeerden dit jaar in een luxepositie. Aan onderwerpen geen gebrek in de afgelopen twaalf maanden. Zo was er veel politiek nieuws: de Tweede Kamerverkiezingen in maart leidden tot de langste kabinetsformatie ooit en ‘functie elders’ werd een begrip.

Eurovisie Songfestival

Sportliefhebbers konden hun hart ophalen aan de prestaties van TeamNL op de Olympische Spelen en die van Max Verstappen in de Formule 1. Louis van Gaal keerde terug als bondscoach van het Nederlands elftal. In mei stond Nederland volop in de spotlights tijdens het Eurovisie Songfestival. Natuurlijk domineerde corona ook in 2021 het nieuws.

Emma Wortelboer

In deze toch nog feestelijke uitzending testen Emma Wortelboer en Natasja Gibbs de kandidaten op hun kennis van het afgelopen jaar.

Meer over