De Nationale Reistest 2022

Anna Gimbrère en Kiran Badloe testen hun reiskennis in De Nationale Reistest 2022

NPO 3 - maandag 27 juni om 20:24

© BNNVARA
Van ruimtereizen tot staycations, wat weten BN'ers van de verschillende manieren om iets van de wereld te zien? Onder anderen wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en windsurfer Kiran Badloe laten van zich horen in deze herhaling van De Nationale Reistest 2022.

Van een tripje naar de ruimte tot een duurzame staycation, in de reiswereld kun je alle kanten op. Maar hoeveel weten BN'ers van de verschillende manieren om iets van de wereld te zien? In De Nationale Reistest stellen Dzifa Kusenuh en Sahil Amar Aïssa vragen aan globetrotters onder wie wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, windsurfer Kiran Badloe, influencer Jaimie Vaes en voetbalanalist Jan van Halst.

Anna Gimbrère 

Gimbrère zal zich verheugen op vragen over ruimtetoerisme. Ze was als klein meisje al gefascineerd door alles wat met het heelal te maken heeft en hoopt nog steeds - ondanks haar zwakke maag - de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut te worden. Ze meldde zich vorig jaar aan voor een van de acht vacatures bij de Europese ruimtevaartorganisatie ESA.

Meer over