De nieuwe Chris Hughes heet Dylan

De liefde heeft het nooit gemakkelijk gehad in Oakdale, maar de laatste maanden lijkt het er een beetje op dat Cupido het fictieve Amerikaanse plaatsje helemaal niet meer weet te vinden met zijn pijlen.

Twee legendarische As the world turns koppels lijken nu echt geschiedenis. Het huwelijk van Lily en Holden is bijna ter ziele en met Jack en Carly is het ook al tijden aanmodderen geblazen. Gelukkig is er wel een ander stel dat de draad weer heeft opgepakt, serial dater Emily Stewart en Chris Hughes.

Vervloekte rol?
Sinds dokter Chris terug is uit Darfur zijn de twee dolgelukkig met elkaar. Dylan Bruce is de achtste acteur die het personage van Chris Hughes voor zijn rekening neemt. "In de wandelgangen staat deze rol dan ook bekend als vervloekt", weet de 29-jarige acteur.

Neergeschoten
"Ik hoop daar verandering in te brengen door wat langer te blijven. Dit is een geweldige serie om mijn carrière te beginnen." Dylan mocht tot zijn grote vreugde ook al gastrollen spelen in 24: Conspiracy en CSI: New York. Vooral die laatste rol zal hij niet snel vergeten. "Ik had een scène met Gary Sinise waarin ik werd neergeschoten. Het was geweldig!"

Reageren