De nieuwe Uri Geller

Op deze vrijdagavond-familieavond start het derde seizoen van De nieuwe Uri Geller. De eerste zes afleveringen staan in het teken van de audities. Iedereen die zich heeft aangemeld, moet laten zien wat-ie waard is. Van bovennatuurlijk talent tot mislukte goochelaar: ze komen allemaal voorbij. Alleen de beste deelnemers gaan door naar de liveshows.

Patty Brard staat dit seizoen aan het hoofd van de jury. Acteur Michaël van Buuren en oud-finalisten Rob & Emiel staan haar bij. Tooske Ragas neemt samen met Beau van Erven Dorens de presentatie op zich. En natuurlijk houdt Uri Geller zelf de deelnemers goed in de gaten.

Lepelbuiger
Israëliër Geller begon in de jaren zeventig aan een carrière als goochelaar en werkte zich op tot mentalist.

De 'lepelbuiger' - hij noemt zichzelf 'paranormalist' - is altijd met argwaan bekeken. Hij zou gewoon een illusionist zijn en zeker geen paranormale krachten hebben. Verhalen over fraude en het weigeren van medewerking aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken maakten een einde aan zijn loopbaan.

Come back
In 2007 kwam hij terug en de zoektocht naar zijn opvolger doet het erg goed over de hele wereld. Het nieuwe seizoen van het spraakmakende programma belooft nog spannender en spectaculairder te worden dan voorgaande edities, een uitdaging op zijn minst.

Reageren