De Oranjewinter

De Oranjewinter maakt ook zijn opwachting in het weekend

SBS 6 - zondag 20 november om 18:59

© https://redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/
Het is doorbikkelen voor Derksen, Gijp en Genee: de drie boegbeelden van Vandaag Inside zijn nu ook in het weekend op tv. In De Oranjewinter bespreken ze met gasten de laatste ontwikkelingen op het WK. Noa Vahle doet verslag vanuit Qatar.

De agenda van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp is de komende weken bomvol. Ook in de weekends komen ze naar de studio in Hilversum om met wisselende gasten de stand van zaken op het WK voetbal te bespreken.

De Oranjewinter

Dat belooft vooraf al verbaal vuurwerk aan tafel, want de meningen over dit toernooi zijn verdeeld. Johan Derksen vindt het vanwege de misstanden bij de stadionbouw namelijk belachelijk dat het toernooi in Qatar wordt gehouden, terwijl zijn tafelgenoot Gijp daar een stuk minder moeite mee heeft.

Noa Vahle

Verder is er in De Oranjewinter uiteraard ook tijd voor de ontwikkelingen op de Qatarese voetbalvelden en het laatste nieuws over Oranje en de andere deelnemers. Dat wordt gebracht door Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol is ter plaatse om reportages te maken.  

Meer over